Pictures by Guru

2013-09-30
15:44:37

Vabbelivabvab
Hemma med sjukt barn i dag.Lowe kom hem från skolan i fredags och gick och la sig direkt med 40 graders feber.Han piggnade till lite igår och idag är han mycket bättre.Jag tror att han mest är uttråkad nu.Vi får se om det blir förskoleklassen i morgon eller om han får vara ledig.Inte mycket foton.I går städade vi och försökte lösa hur vi skulle göra så att Avells dagbarn inte kommer åt sladdar och knappar till hemmabiosystemet.Det blev ett litet bygge.Ganska roligt om man inte hade haft tidspress.Fototema idag är Gemenskap.Ta det lilla ni får så ska jag försöka ta lite intressanta bilder i veckan.
Bygget!

Gemenskap.
Och kom ihåg,ta hand om varandra(ja,jag blir lite blödig av att vara hemma).

2013-09-28
19:44:58

Helg,Ikea och få fototillfällen
Idag har jag inget speciellt.Vi har varit på Ikea.Vi kom ganska lindrigt undan.Vi fick behärska oss lite.Lowe är sjuk och pendlar mellan att yra och boosta när alvedonen verkar.Jag trodde det skulle bli bra fotoväder i dag.Solen sken in genom fönstret och jag sa till Avell att jag ville gå ut och fota höst.Det har jag inte hunnit än.Sen blev det regn och mulet.Jag har i alla fall lyckats med fotogruppen några gånger den här veckan.Tyvärr några mobilbilder men några med riktiga kameran också.Jag har inte så mycket annat så håll till godo.
Gårdagens tema: värme.
Dagens tema:perspektiv.
En bild från i morse på våra tomater som ligger och mognar i köksfönstret.
En bild från samma tillfälle som perspektivbilden.

2013-09-23
22:19:17

Fiskpudding,splitter och höstfrukter
Jag tänkte berätta historien om fiskpuddingen.Förra veckan skulle jag och dottern göra fiskpudding när Avell  var på fackmöte.Vi trodde att fisken hade tinat mer än den hade.När vi körde ner den i mixern sköt den iväg genom mixerbunken.Den slog ut ett stort plaststycke!
Vi höll på att skratta ihjäl oss.Men hur skulle vi göra? Vi skulle ha middag och en del dagbarn skulle ha lunch nästa dag( vi brukar laga middag så det räcker till dagbarnens lunch).Stavmixern!När vi nästan var klara började det ryka ur stavmixern.Katastrof! Ut med sladden,fram med en gaffel och mosa det sista.Det gick bra till slut.Fiskpuddingen blev god men vi får investera i nya köksmaskiner när vi får lön.
Om ni inte har märkt det så verkar hösten vara här.Blåsigt,soligt,regnigt,kallt och ganska vackert.De här frukterna var fina i höstsolen.
 
 

2013-09-20
00:22:26

People in Praha
Nu har jag redigerat några Prag-bilder på de som var där.Mitt band,Skellington och två från Bitch ´n´chips plus Mr.Mike! Tja,lite fyllekaraktär på bilderna kanske men ganska roligt om man var med.Det finns även någon bild på mig som Mr.Mike tog.
Bild på mig,delvis genom ett spritglas.
Jag och David från Bitch´n´Chips.
Jag och Jocke från Skellington skålar.

Jocke från Skellington och Peter från Bitch´n´Chips.
Skell´n´Chips.
Skellington and Mr.Mike!
Stefan
Jac är chockad inför sin lunch.

2013-09-10
00:28:21

Skärgår`n , zoo och sommaravslutning?
Jag har inte redigerat några nya Prag-bilder så jag får leta i sommarmapparna efter lite bilder som ni inte sett förut.Hoppas jag i alla fall.Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag la upp på förra bloggen så vi får se.Howdy.
Äh,jag hittar inga opublicerade bilder så jag kör lite best of sommarbilder.Det kommer att bli många timmar med Photoshop för att kunna ge er nya bilder.Men,vad gör man inte för konsten?
Kråmö
 

2013-09-08
12:30:22

Prag by day and night
Hej igen. Värsta veckan hitills. Jag kom hem i måndags,föräldramöte på jobbet i tisdags och personalmöte i torsdags kväll.Däremellan har det varit fotbollsträningar och livet i övrigt.Det sliter lite på mig och övrig familj. Jag är alltid borta på jobbet,repningar,fotbollsträningar,handla osv och Avell är alltid hemma på jobbet och kör inte bil och kommer ingenstans.Alltså,när jag kommer hem vill jag vara hemma och hon vill åka någonstans när jag är hemma. Svår situation.Hon blir arg på mig för att jag inte vill göra något fast jag tycker jag gör något hela tiden.Nu kommer några fler Prag-bilder.Förra inlägget var porträtten,nu tänkte jag visa några av husen.Husen i Prag är fantastiskt vackra men förfallna.Jag tror att det inte underhölls under kommunist-tiden.När vi var där under helgen var det massor av renoveringar på gång.Fasader,gatstenar,statyer,målning osv. så,varsågoda!
Det här är huset mittemot där vi bodde.
Det här var också på vår gata.
Det här var baksidan.Det lilla rosa huset listade vi aldrig ut vad det var för något.
Här bodde Micke.
Kyrkan vid hållplats Albertov.
Någon vädrade sina skor tvärsöver gatan.
Pragborgen
Lite gryniga bilder men det var förbaskat mörkt.Det var mest statyer och byggnader som var upplysta.
Prag från Pragborgen.
Det kommer fler bilder senare men jag har inte hunnit redigera fler.Det finns en del fest och ätbilder också men det blir en senare fråga.
 

2013-09-06
01:09:44

Prag,porträtt och pilsner
 
 
Tillbaka från Prag i måndags! Giget gick bra trots en del strul. När vi kom till stället hade dom bara en liten gitarr förstärkare. Vi fick ingen fart i den så vi lyckades låna en distpedal,jag hade min med mig,och lina den in i mixerbordet.Man gör egentligen inte så men nöden har ingen lag. Folk sa att ljudet var ok i alla fall. Vi har chans på fler gig i Tjeckien.Resten av tiden där var rock`n´roll-liv. Vi drack otroligt mycket öl (bäst öl i världen),drinkar,whiskey,bourbon,shots,you name it! Vi brukade komma till lägenheten runt 8 på morgonen. Vi såg många kul klubbar och pubar och restauranger. Lite mindre av stan,i alla fall i dagsljus.Micke,som fyllde år och som var anledningen till att vi fixade gig i Prag,var en otrolig värd och guide. Tack Micke! Jag har inte redigerat alla bilder än men jag startar med några porträtt. Jag skriver snart igen och kommer med fler bilder.Väl mött!
Sångare i morronljus.C:a kl 8 på morgonen innan vi gick och la sig.
 
Stefan trummis på Arlanda. Obs! bilderna är inte i kronologisk ordning.
Jocke och Tommy stämmer lånade instrument. Det visade sig att bara min gitarr höll måtten så vi lånade gitarr och bas från tjeckiska bandet Bitch`n´chips.
 
Min gitarr.
 
 
 
Födelsedagsbarnet Micke!