Pictures by Guru

2014-11-16
23:54:22

Helg,fotboll och lite foto
Hallo and snart goodbye Söndag!
Veckan har varit fylld av jobb och allt möjligt.Inte så jättekul.Eller det har varit rätt kul på jobbet.
Lowe har gått till skolan varje dag,fantastiskt!
Vi har haft möte med skolan och de har gjort en del förändringar,vi får se hur det går.Verkar som han är ganska glad i alla fall.
Den här helgen började med fotbollsträning för Lowe på lördagmorgonen.Sen skulle vi städa men Avell ville möblera om i vardagsrummet.Då måste man röja bland en massa saker också.Vilket tar en del tid.Men fint blev det.Avell handlade ett par grejor i Antikladan också.Jag har inga bilder på det,det kanske kommer sen.
I dag har Teddy spelat träningsmatch mot Hammarby.Jag tog lite bilder medan jag väntade på matchen.De spelade på Kärrtorps IP om någon skulle känna igen sig.Inga speciella bilder men man får göra vad man kan av materialet:)
Ok, håll till godo!
Kärrtorp!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-11-08
16:50:43

Selfie saturday
Howdy!
Jag har inget speciellt att skriva. Ganska dålig vecka,dock har Lowe gått till skolan alla dagar den här veckan,vilket är väldigt bra. Några foton har det blivit under veckan. Kanske inte så konstnärliga men ändå. Mest för Fb gruppen "En bild om dagen" som nu är inne på sitt tredje år. Det är ett nytt tema varje dag och upp till dig själv att tolka det. Roligt när man har tid.I bland blir det en mobilbild på lunchrasten,ibland ett arrat foto på kvällen när man kommer hem. Kameran hänger med varje dag till jobbet i alla fall. I dag har jag haft selfie lördag. Det blev ett par bilder i morse. Intressant. Borde gå att utveckla.
Så till nästa gång......
Tema: Säkert.
Tema: ytterplagg.
Tema: Leende.
Selfie 1
Selfie 2 
Första försöken på tema leende. Sen insåg jag att det blev en bättre bild på Mille.

2014-11-01
22:33:00

Dias de los muertos
Jaha,då lyckades jag försämra ryggen lite till.Den har gjort ont sen i somras men hade blivit bättre senaste månaden.Förra veckan när vi fixade på baksidan blev den sämre och i dag knäckte jag till den igen och den känns som när den var som sämst.Men livet fortsätter ju ändå,ända tills det är slut.En "smidig"övergång till vilken dag det är.Allhelgona afton eller Dia de los muertos, i Mexico i alla fall.Jag och Molly skjutsade William till Vendelsö och passade på att åka till Skogskyrkogården och sätta ett par ljus.Vi satte ljus på min farfars grav,eller rättare sagt, Fallens och Lundgrens familjegrav. Sen satte vi ljus i minneslunden för min gudmor,mammas kusin.Vackert som vanligt men alldeles för mycket folk.Korvförsäljare överallt och folk som hade parkerat ända ner till Daisys hamburgare.Jag tog några bilder med Avells 50mm objektiv. Ni får bedöma resultatet. Ha en lugn Allhelgona.