Pictures by Guru

2013-12-29
22:23:04

Fjäriln vingad
I dag har vi alla fall gjort något!I går fyllde William 20 år.Tumult missförstånd och elände.Jag hoppas att han tyckte det blev ok ändå till slut.Men idag åkte jag,Avell och småkillarna till Fjärilshuset i Haga. Jag har aldrig varit där förut,vad jag kan komma ihåg ialla fall. Vackert och roligt fast grabbarna hade lite bråttom.De försökte springa igenom allt så vi hejdade dom och sen tog vi ett varv till innan vi fikade och åkte hem.Hajarna och koifiskarna var favoriter.Mille träffade en fjäril som inte ville lämna honom.Han ville ha den som husdjur. Imorgon är det jobb igen.Sista jobbardagen på året.Häpp! Nu lite bilder.
Mille klappade fiskarna.
Lowe var lite fundersam.
Mille och hans fjärilskompis.
 
 

2013-12-27
13:14:11

Alla är fotografer
God morgon,Hrrmm. Jag gick upp först och började titta på "Alla är fotografer" medan jag åt frukost.Fan va inspirerande!Skitkul.Jag var tvungen att plocka upp kameran efter första avsnittet och ta några bilder.Vid halv tio var ljuset rätt ok denna eländiga dag så jag testade ett självporträtt vid fönstret.Ganska bra.Sen tog jag ett på Lowe när han sov.Fototemat idag är :stilla.Lowe passade bra in då.Jag ska försöka se resten av serien idag.Äntligen något att se fram mot.Vi syns!
 

2013-12-26
23:37:56

Julrush och bandbilder
Nu var det länge sen! Jag har inte tagit en enda bild under julafton,eller i alla fall inte med min kamera.Avell har några bilder,kolla in här!Jag och bandet tog några nya bilder med Stefan Trummis.Vi hade inga bilder med honom och vi behövde skicka iväg bilder till olika ställen.Jag tog med kamera,stativ och och trådlös utlösare.Jag ställde upp bandet och ställde in skärpan och ljus,sen smet jag in på plats och tog bilden.Funkade hyfsat.Fredagen hade jag ledigt.Avell hade en tid i stan och jag skjutsade.Inte så farligt med med folk med tanke på att det var den 20:dec.Vi hann med ett café besök innan.Så,lite ströbilder från stan och ett par bandbilder får ni se.Jag kan inte visa alla bandbilder men den första oficiella och ett par till kan jag visa.God fortsättning och gott nytt år om vi inte ses.
Några bilder från Stockholms city.
Den nya oficiella bilden av Skellington!
Reflektionen av en basist.
Stefan och Jacferatu!

2013-12-16
23:51:32

Metal,julmarknad och julstök
Jag skrev ett inlägg och plötsligt försvann allt!Jag orkar inte skriva allt igen så jag sammanfattar helgen. Lördag:Gig på ROQ med The Kellermeisters som förband. Stefan,trummis i Skellington hade bakat pepparkakor som vi bjöd på under giget,Hemma c:a4. Söndag: Jobba på julmarknad på Handens Museum,klä granen,baka pepparkakor.Bilder.

Avslutning med gitarr som kastades från scen,välta mickstativ och allmänt hoppande.Vår trummis Stefan,hjälper till med oväsendet.
Vår backdrop.
Stefans metalkakor.
julmarknad.
 
Idunas godis och bakverk.
Avell tog också bilder.

Mr.Pink underhöll.
Idunas kanderade äpple.

Julgransprydnad.
 

Lowes pepparkaksgubbe.
 

2013-12-13
17:45:32

Lucia
 
Jaha,Lucia i dag.Vi hade Luciatåg på jobbet i går men då spelade jag gitarr till så det blir inga bildet från det.Strulig,lång,jobbig vecka.Snart jul.Viktiga saker fixade i dag.I morgon spelning på ROQ vid Odenplan.På söndag julmarknad på Handens museum.Mycket att göra nu.Men va´fan,en hjärnblödning eller hjärtinfarkt har väl aldrig dödat någon,eller hur:) Och vem behöver sova eller äta?Nu några bilder.
Här är några Vegabor som ser till att det blir lite ljusare i decembermörkret.
Ett litet hus jag byggde till Luciatåget på jobbet.Det är ett hus vid skogens slut.

2013-12-08
22:56:26

Andra advent och foto
Andra advent.Enda fördelen med december och advent och vinter är att det blir ganska effektfulla bilder.Här kommer ett par från idag.Trevlig arbets och Luciavecka på er.
Lowe gillar adventsljusen.Han har sett lite för mycket Avatar på Netflix så nu tror han(verkar det som) att han kan kontrollera elden.Hmmm,han får väl bränna sig så han förstår.
Andra advent.Två ljus.

2013-12-06
22:04:11

Luciaträning,svartvitt och snö
Skönt att arbetsveckan är slut nu!Den har varit lite slitig då min kollega först vabbade och sen blev sjuk själv.Alltså , Luciaträning med 6-åringar,själv,är ingen barnlek! Men I ett hus vid skogens slut och pepparkaksgubbarna börjar svänga! "mina" barn är skitduktiga på musik.De hänger med direkt när man ändrar kompet på gitarren och man ser på dem när det svänger.Alla börjar röra på sig! Ray Charles har ingen chans! Det här kan bli ett roligt Luciatåg.Fotandet har inte blivit så mycket med. Sol-fan går ju inte upp vissa dar! Ett par bilder har det blivit i alla fall fast bara till fotogruppen.Jag såg att de två bilder jag har lagt upp den här veckan var svartvita.Jag passar på att lägga upp några gamla svartvita bilder,som ett litet tema liksom. Enjoy.

Fototema : klack
Fototema : skruv
Nästan svartvitt i alla fall:)
Jag har bara sparat de blå detaljerna.