Pictures by Guru

2014-02-24
21:51:50

Gitarr,gym och foto
Första dan på sportlovet.Inte så att jag är ledig eller så ,fritids är ju viktigt när skolan inte är igång och alla har väl inte råd att åka till fjälls :) Några bilder har jag fått till idag.Fototemat var  "genom" och när jag stängde fritids strax före 18 så tog jag några bilder innan jag gick.Fick till två olika motiv så att jag kunde välja.Kul att fota lite. I helgen skaffade jag och Avell gymkort på ett nyöppnat gym i trakten.Nu ska det rustas för ålderdomen! Jag vill fortfarande rocka när jag blir gammal :) Jag råkade också vinna en auktion på Tradera. Så förhoppningsvis har jag en trevlig gitarr till i samlingen snart.Vi får se om den är bra eller inte.Annars får den hänga på väggen och vara fin( se tidigare inlägg). Nu, bilder!
Fototema: genom
Jag la mobilen med lampa på bakom en vas och fotade.
Det ser ut som något avancerat undervattensfoto men är blomstjälkar i en vas.
En bild på skolan som jag jobbar i.

2014-02-22
19:55:11

Ljuset,kameran och pennan
Nu är det helg,lite tid över till annat än jobb och sånt.Det har inte hänt något av vikt,i mitt liv i alla fall.I världen har det väl hänt en del.Få bilder trots ljusare tider.Jag har tecknat lite grann och fotat lite mindre.Äsch, mindre prat och mer bilder.Voíla.
Fototema:kant.
 
En bild från veckan.

Ett par teckningar som jag gjort i veckan.

2014-02-17
13:42:37

Too ride,shoot straight and speak the truth
Goddagens! Hinner inte skriva så mycket nu.Sammanfattning : Mycket jobb,konstiga sovvanor hos mina yngsta,dåligt fotoväder(dimma varje dag),förkyld,vab i dag,typ. Jag slänger ändå upp några bilder så ska jag försöka bli bättre sen.
Från när tatueringen var helt ny,med originalet.
 
 

Fototema: omodern
 
 
Fototema :färg.
Några av mina gitarrer.

En liten teckning.
 
Fototema : rör.
Det är ett sliderör till gitarr.
 
En bild från i somras.Man längtar dit nu när det har varit dimma och regn hur länge som helst.

2014-02-07
22:07:05

Kapten Tårta,tatueringar och lite foto
NU var det länge sen! Skitmycket att göra,hela tiden.Fotbollsträningar,personalmöten och allt möjligt.Förra helgen blev min tatuering klar.Äntligen!Peter kom från Prag och gjorde klar den.Mycket snygg.Ni får vänta tills den är läkt innan ni får se några ordentliga bilder på den.Fototemat har inte funkat alls den här veckan.Jag har tagit flera bilder men inte haft tid att lägga upp dom.Annars,inte mycket.Hosta,trötthet och så.Antagligen lite förkylning bara.På jobbet kom vi av en slump på en rolig grej.Vi skulle jobba med bokstaven T i förskoleklassen och tänkte att barnen skulle färga ett papper med te som de sen skulle måla sitt T på.När vi testade på vår planering såg vi att det såg ut som en skattkarta eller nåt.Då började vi spåna på en historia om Kapten Tårta som hade förlorat sina T.Vi gjorde 13 T som vi tejpade upp på olika ställen i klassrummet.I en låda med Deltasand gömde vi ett brev från Kapten Tårta.Barnen hittade brevet,tydde det och började leta T.De hittade alla första dagen utom nr 5.Nr 5 hittades dagen efter.I dag tillverkade jag en pil med ett meddelande från Kapten Tårta fastknutet på. Barnen skulle gräva ner en låda med Kaptenens 13 T i Deltasanden,då skulle de få en belöning som var nedgrävd utomhus.Barnens miner när jag kom in med pilen och sa att den hade suttit fast i dörren till fritids och att det var ett meddelande på, var obeskrivliga. När de sen lyckades gräva upp skatten med en gulddublon var åt dem,då förstår man lite om hur sjörövarna måste ha varit.Under tiden de grävde smet jag in och tömde lådan på T och lämnade en ny lapp med ett tack på.En del av barnen tror på Kaptenen och andra är lite skeptiska.Hursomhelst har vi ganska roligt på jobbet.Nu ett par bilder på allt.Blandad kompott.Trevlig helg.
Fototema:lampa
fototema:Ett problem
Ett litet stilleben.
Breven och pilen.