Pictures by Guru

2014-10-31
19:18:27

Happy,Happy Halloween
Jag och Teddy har precis kommit hem med smågrabbarna. Godisinsamlandets högtid är ju här. De var utklädda till Spiderman och Assassin's creed. Jag lånade Avells 50mm objektiv när jag gick ut pga ljusstyrkan 1,8. Jag var lite trög och fattade inte att autofokusen inte fokuserade i mörkret.Det lät inte som mina objektiv gör. En del av bilderna blev rätt suddiga:) Men några bilder blev det.
Happy Halloween!
Mille varnar spöket.
Suddig bild på Lowe
Mille
Pumpan som jag gjorde i går.
Happy Halloween
 

2014-10-30
23:38:33

Kalas och skogen som försvann
Halloween i morgon!
Den årliga pumpan är karvad.En massa teckningar med pumpor är gjorda på jobbet.Godiset är inköpt.
Jag,Avell och småkillarna tog en promenad där vår skog låg innan dom började bygga hus där. Vi tog en tur ner till ängen som faktiskt finns kvar.Den känns inte lika avkopplande som när det fanns en riktig skog runt.Man ser inte husen men man vet att skogen bara är ett skal. När jag blir miljonär ska jag köpa ett hus i en riktig skog.Några bilder blev det i alla fall.Jag slänger in en bild från Milles kalas på Andys lekland.Blandad kompott.
Ciao.
Mille på Andys.
Ängen!
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-10-29
20:10:12

En vanlig dag i saltgruvorna
Projekt "vara fotograf" fortsätter. I morse hann jag med att ta bild på smågrisarna när dom sov.Jag hann med att ta dagens bild på temat hård när jag kom hem. I övrigt en vanlig dag I saltgruvorna. Hoppas det blir några bilder i morrn med.Jag gillar att ha med mig kameran i bilen och leta motiv på väg och hem från jobbet.Vi syns nästa gång,
 
Lowe i morse.
Och Mille.
En bild om dagen, tema Hård.

2014-10-28
21:52:33

Lång dags färd mot natt ....eller också inte
Nu blev det sådär länge sen igen.En liten son som inte vill gå till skolan tar mycket tid och kraft.Dessutom en sönderstressad Avell så är väl inte livet på topp just nu.Jag hinner och orkar inte repa med bandet heller.Dåligt med pengar blir det ju också med föräldradagar för att kunna vara i skolan och Avell sjukskriven.Glädjeämnen är dock att jag har målat och tecknat mer än på länge.Jag försöker också ta med kameran så ofta jag kan.Jag kortade ner redigeringstiden idag genom att ta bilder i monochromt läge och lägga in bilderna i iPaden direkt.Smidigt men kanske inte lika bra kvalitet. Lowe ville att vi skulle ta fram en gitarrförstärkare för att han ville "spela gitarr på riktigt". Så det gjorde vi.Det blev ett par bilder.Mille har fyllt fem år sjuttonde oktober.Vi firade hemma,dagen efter på Andys lekland med Milles kompis och med släkten på söndagen.Nu är det dags för några bilder.Väl mött någon annan dag.
Lowe spelar gitarr.
Mille testade också.
Min gamla Laney förstärkare. Inköpt hos förstärkardoktorn sent åttiotal.

2014-10-14
22:14:29

Vikingar,Svamp och häcken full
Nu var det ett tag sen igen.Mycket att göra.Fotboll,barn som inte vill gå till skolan,roliga saker,tråkiga saker,social samvaro och så vidare.Vi har jobbat lite på vikinga/medeltidsmarknaden "I brytningstid". Vi stod i cafèet som vanligt.Vi har varit hos min pappa i Norrtälje och tagit det lugnt,plockat svamp,killarna har ridit Islands häst och lite sånt.Helgen hos pappa behövdes verkligen då hela familjen håller på att stressa ihjäl sig.Vi får se om det lugnar ner sig eller om vi hinner dö innan. Nu får det bli lite blandade bilder medans vi väntar.Cheers.
 
I BRYTNINGSTID
 
Mille åt bulle på kanelbullens dag.
Lowe smidde ett smycke i järn.Han var mycket intresserad.

Cool eldshow av Magnus.Jag vet tyvärr inte efternamnet.
 
 
Lowe & Mille  kollade på Mr.Pink,aka Jocke.
Jeanette var där och sålde godis som vanligt.Iduna.
Det dog en del på marknaden:) Mille tittade bort.
Lowe tittar när Martin Ahlsen anfaller.

Råkurr!

Lugnet i Hållsta/Norrtälje.
Mille höll koll.

Avell på väg mot skogen.
I svampskogen.
Mille med sin vandringsstav.

Fångsten.
 

Massor av tur!
Lowe tar en ridtur.
Bröderna Cartwright.

Mille i bygget.
Lowe fick använda yxan.
Avell och boysen.

Lowe tog det lite lugnt en stund.
 
 
STÄMNINGSBILDER FRÅN HÅLLSTA