Pictures by Guru

2014-09-27
23:40:23

Tyresta,Höst och lugnet före stormen
Hallå igen!
Nu var det ett tag sen igen men det har varit lite väl mycket liv som har kommit emellan.
I dag fick jag och Avell lite tid över och åkte ut till Tyresta nationalpark. Inga barn ville eller kunde följa med så vi fick åka själva.
Det blev några bilder i alla fall,det har inte fotats så mycket sen Prag. Jo,Avell plåtade Skellington inför nya singeln förrförra helgen. Förra helgen var Peter här och tatuerade mig,Avell plus två till.Ugglan blev färdig den här gången,Yay!  Men i dag var det naturfoto.Där vi var ser man spår efter bävrar. Bävrarna själva såg man dock inte till , däremot såg vi orm och ekorre. Nu,lite bilder.
Så till nästa gång.....
 
Först en bild från Skellington plåtningen. Ej officiell måste tilläggas. Avell har tagit den.
Tatuering! Från Instagram.
Här är mitt lilla Blairwitchprojekt på jobbet.I skogen dit vi brukar gå med sexåringarna har jag satt en liten skulptur som jag täljt.Nu kollar vi den varje vecka när vi går dit om något har hänt eller om den ens finns kvar.
Trollskog
Och Avell
 

2014-09-12
17:14:00

Prag,de sista redigerade
Jag ångar på med flera bilder.Jag måste få dom ur systemet nu:) Är hemma och vabbar idag så jag har lite tid över till sånt här. Slutsnackat,nu till bilderna.
Det fanns en del gatuartister,framför allt i Gamla stan.
Rätt coola instrument! Säckpipa och någon typ av gitarr eller luta.Killen i röda skjortan har ett tvåhalsat instrument.
 
Avell var med förstås.Här på hotellet.Inredningen gick i orange och brunt.Cool 70-tals känsla men alla fick lite konstig ansiktsfärg,så därför svartvitt foto.

Avell på Hardrock i Prague där vi drack ett par drinkar(jag drack öl).Den här bilden är före drinkarna kom in måste jag tillägga.
 
Här åt vi på Pivovarsky Klub.Peter Kizz (på kortsidan) föreslog lunch där om vi ville äta tjeckisk mat.Jocke,Veronica och Avell var med.Peter spelar trummor i tjeckiska bandet Bitch N Chips.Han är också den som har tatuerat mig,Avell,Jocke och Veronica.Mycket duktig.Jocke och Jag spelar gitarr i Skellington.Alla "familjeband" klara?

Avell och Jac(sångare i Skellington) när vi gick från Gamla stan mot vårt hotell och gallerian i Andel.
 
Efter Avell hade fått sin tatuering av Peter(se tidigare inlägg) gick vi genom en park,högt upp bredvid floden.Peter ville visa några bra utsiktsställen. Tyvärr så var det väl inte bästa skärpan på bilderna men man får en idè om hur det såg ut.

Kristallgitarren på Hardrock.
Avells marguerita på Hardrock. OBS! Konstfoto:)

Tram by night.
 

Jag tror att det är operahuset som syns till höger.
Den blåa hästen får avsluta. De här är de sista redigerade bilderna jag har.Det finns fler bilder men vi får se om dom dyker upp här.
Trevlig helg!
 

2014-09-11
17:37:35

Prag i backspegeln.
Hej från Sverige den här gången.Jag har just redigerat några bilder från Pragresan.Det är bäst att lägga upp dom nu annars ligger dom bara i datorn och ingen får se dom(hmmm,många dom). Jag har behövt göra en del redigering i Lightroom för många av stadsbilderna var så disiga så byggnader längre bort försvann. Annars så längtar man tllbaks ganska mycket när jobbet,vabben och sånt sätter igång igen. Fett trött på vardagen! Redan!
Nu ska jag tråka ut er med bilder istället för snack.Håll till godo!
90 % av alla byggnader har skulpurer och ornament.
En "Tram" på väg över bron.
Många konstverk på stan.

Gravida kvinnan.
 
Han poserade  lite när jag höjde kameran,och den stora killen också.
  
Jag får spara några bilder till nästa gång,annars hinner ni väl somna:)

2014-09-05
10:57:46

Prag igen
I går hälsade vi på Peter Kizz,tatuerare och trummis i Bitch n Chips.Vi var på tatuerings studion där han jobbar.Han gjorde en tjeckisk kungakrona på Avell. Vi var där till efter stängning och sen visade Peter en park där man kunde se Prag och floden ifrån. Alla kyrkor och finare byggnader är upplysta när det blir mörkt så det är en helt otrolig stad som breder ut sig framför en,även nattetid.Sen åkte vi tillbaka till vårt område och gick på en restaurang som heter Tradice.Mycket och mycket god mat.Kanske lite omysig men vi betalade runt 160 :- för 4 öl och två jättetallrikar med mat,så vem klagar:) I dag har en kompis hyrt tredje våningen på Hardrock café och vi ska festa lite. Nu några bilder från igår.
See ya!
Peter lägger stencilen på Avell
Så blev den.Den kommer att se ännu bättre ut när den har läkt.
Praha by night
Bilderna är oredigerade

2014-09-04
14:08:15

Prag!
Hej.
Nu är vi tredje dagen i Prag.Vi har gått mycket,druckit lite öl och några drinkar och handlat lite.
Om en stund ska vi hälsa på Peter på hans jobb,Adrenalin tattoo. Det ska bli kul.
Jag slänger upp ett par bilder oredigerade.
vi syns!
 
Karlsbron
Gamla stan Praha
Astronomiska klockan
Taget från flodpromenaden.Vi gick från gamla stan till vårt hotell i Andel i går.