Pictures by Guru

2013-08-28
23:03:58

Easy Rider på Vegabaren fortsättning
 
I måndags,i dag och imorgon vabbar jag medan Avell jobbar.Det betyder att jag är på övervåningen med sjukling och hon jobbar med dagbarn på undervåningen.Det blir inte mycket bilder tagna då så jag fortsätter med lite Easy Rider.
Observera fotografen (jag) i speglingen.
Jag älskar gamla pick-uper och Lowe stod jättelänge vid den här.Det är han so syns genom dörrfönstret.
Killen med pick-upen sålde påhängs motorer till cyklar.Så här cool ser en vanlig cykel från Biltema ut med motor!Mille var inte så intresserad.
Så här kan det ha sett ut på 70-talet på Vegabaren.
En slags pinstripe sugarskull.
 

2013-08-26
01:43:37

Åva,feber och en simmande orm
Jag skrev förut att jag skulle lägga upp fler motorcykelbilder men det får bli nästa gång.Vi bestämde oss för att ta en bilpromenad ut mot Dalarö.Vi kom aldrig så långt utan vi svängde av mot Åva.Jag har varit på Högstabanan och sett en kompis köra crosscart och jag har varit på Åva gård med jobbet på bondgårdsbesök men inte längre.Därför ville vi utforska vad som kom sen.Jag,Avell,Lowe och Mille,som hade lite feber,åkte.De större ville inte följa med eller hade inte vaknat.Mille snorade lite och var varm men,som barn ofta har,hade överskottsenergi.Vi satte på film i bilen så var de nöjda.Vi skulle också ta lite nya bilder på Avell som hon ska använda som profilbild och sånt.Jag får alltid skäll för att jag inte dirigerar tillräckligt eller ser detaljer när jag fotar henne.Men jag är bättre på någon slags reportagebilder och ögonblicksbilder.Dessutom tycker jag att hon är vacker fast inte hon tycker det.Vi stannade och gick på ett fält och tittade på djur och gick och tittade på båtar nere vid vattnet.På hemvägen åkte vi in på en väg där det stod,Tyresta nationalpark och en fornminnesskylt.Vi gick en liten bit och såg en orm i vattnet,fjärilar och jättefin natur.Vi kom överens att vi måste göra en lite seriösare utflykt dit senare i höst.Nu får det bli lite bilder från utflykten.Det är rätt sent men jag kanske kan vila lite på dan eftersom jag vabbar Mille.Trevlig Måndag på er!
Den här hittde jag på baksidan i morse.

Den lilla killen på det stora fältet.
Någon slags mast nere i båthamnen.

Lowe älskar båtar.När vi sa att vi skulle gå sa han:Nej,jag har inte tittat färdigt än.När han uttryckte det så bra fick han som han ville.
Mille gillar också båtar.
Lowe fick sköta Avells kamera ett tag.Han ser rätt proffsig ut.

Och den här tjejen är min!
Den simmande ormen.

2013-08-25
02:22:51

Fler bilder
Kolla in Avells blogg! Fler bilder. www.avellsblogg.se

2013-08-25
02:06:47

Easy Rider,Vegabaren och lördag
 
Lördagen började bra med ett besök på Vegabaren för att se motorcyklarna på Easy Rider.Bra fototillfälle!Många fina hojar och intressanta människor.Mycket tatueringar.Det är rätt sent så jag skriver inte mer utan lägger upp bilderna istället.
Mille tittade också på hojjarna,fast han mest ville ha glass.
Jag lägger upp fler bilder i morgon.
Go´natt allahopa.
 
 
 
 
 
 
 

2013-08-22
20:09:27

Mode,Oculus rift och Prag
Snart slut på arbetsveckan och spelningen i Prag närmar sig.Nästa fredag åker hela Skellington till Prag och spelar.Det ska bli kul.Det enda svåra är hur man flyger med instrument utan att betala en förmögenhet.Vi får se hur det går.
Jag försöker hinna med fotogruppen på Facebook så mycket det går men tiden räcker inte riktigt till.Det är utvecklingssamtal,föräldramöten och allt däremellan.Både privat och på jobbet.Jag lägger upp dagens bidrag till fotogruppen på tema mode.
Metallmode.(Canon EOS 1100D)
Testade den här för ett par veckor sen.Det är min gitarristkollega i Skellington som har skaffat den.Den heter Oculus rift och är en spelkonsoll/tillbehör som man kopplar till datorn. "Glasögonen" är skärmen.Det finns inte så mycket spel och sånt än.Jag testade en demo där man åker i rymden.Man flyger förbi planeterna och kan samtidigt läsa information om dem.Det som är unikt,förutom att det är 3D effekt,är att när man vrider på huvudet på riktigt så är det vrider man på huvudet i spelet.Tex om jag har passerat Saturnus så kan jag vrida på huvudet och se Saturnus från sidan.Jag testade också Minecraft. En helt annan upplevelse än att se spelet platt på en skärm.Här står man mitt i spelet och ser de kantiga molnen underifrån.Coolt.Den finns inte i handeln än.Det är dom som har stött utvecklingen av apparaten som har fått möjligheten att köpa den (så har jag förstått det i alla fall).Det är Avell som testar den på bilden.Mobilbild.
En bild från senaste spelningen,från scenen strax innan vi började.Lite dålig bild men det är med mobilen.
 
 

2013-08-20
22:35:32

F1
I dag visade de en formel ett ( F1) bil utanför Ica Maxi. Antagligen för att Burn sponsrar teamet.
Jag och Lowe åkte dit för att titta ( och handla). Lowe gillade bilen men var inte så sugen att vara med på bild. Men,några bilder blev det.
 
 
 

2013-08-18
21:38:51

En nystart?
Hej!
Nu testar jag att ha bloggen här så får vi se om det funkar bättre.Det här är första inlägget så jag slänger bara upp några bilder.Ha det.
En bild från mitt instagram.guru1313.Det är ett omslag som jag gjorde till mitt låtskrivarblock.
Långtidsexponering av en Beybladebana och en Beyblade.
Mitt alfabet som jag gjorde till klassen jag ska jobba i.

2013-08-18
11:22:30

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.