Pictures by Guru

2014-01-25
20:52:59

Fototema och no time
Nu var det rätt länge sen igen.Inte många bilder tagna.Mycket jobb.Många grejjor i övrigt.Jag lägger upp några bilder som jag tagit idag.Två stycken bara för att jag var sugen på att fota och för att det är ett rätt skönt dagsljus i januari och februari.Ett foto till fotoutmaningen.Nu orkar jag inte skriva mer.Jag tror att jag börjar bli sjuk eller är utarbetad eller nåt.Vi syns.

Fototema:löv.

2014-01-18
00:36:17

Winterblues
Länge sen igen.Måste skärpa mig!Det är mycket som händer,flera bekymmer,lite tid,alltså inte så goda förutsättningar för foto.Jag har lättare för annat bildskapande då.Teckna kommer naturligare och mer flytande när något är jobbigt,jämfört med foto menar jag.Teckning/målning är lite som terapi medans foto är mer för att tänka på något annat ett tag.Nu har jag inte så jättejobbigt direkt.Det här var mer en reflektion över uttryckssätten.Okidoki,Kolla in Avells blogg också.Nu de få bilder jag har!
Fototema:kläder.
 
Avell klippte Mille.

Fin vinterdag.
 

2014-01-11
21:42:45

Snö och tacos
Det enda positiva med snön är att Lowe fick testa sin julklappssnowboard.Han fick åka någon timme och Mille åkte snowracer.Lowe var riktigt duktig!Mille började göra stunts och hoppa av snowracern i farten.En rolig dag i snön.Sen tacomiddag med kompisar.Jag har sett att man tydligen måste ha mat i bloggen :) Därför ska jag också lägga upp en matbild.Så,håll till godo,Snö och mat bilder!
Mille trickar.

Avell tog också bilder.Ursäkta oskärpan men jag tog fotot från en snowracer som Mille körde.

Nöjd Lowe.

Och den utlovade matbilden:)
Over and out.

2014-01-07
22:52:40

Slut på ledigt,back to hell
Jaha,nu börjar allvaret igen. Suck! Vi har städat och rensat i två dagar,igår åt vi middag hos min pappa i Norrtälje. Efter att vi kommit hem och lagt smågrisarna började jag städa av mina grejjor.Klockan hann bli halv fyra innan jag somnade,och sen upp halv sex. Man var lite seg i dag,speciellt som vi bara har suttit och pratat i dag på jobbet.Nästan alla skolor har studiedag idag. Efter jobbet var jag på Ikea,Biltema och några andra ställen och sen fixade jag och de äldre barnen deras SL-kort.Jag hann inte med att repa idag.Det kanske lugnar ner sig snart.Hoppas,annars kommer jag att få hjärnblödning eller magsår eller nåt.Inte mycket bilder nu(se ovan).Men,ett par har jag.Håll till godo.
Dagens fototema: Sne.

Lowe och Mille i går morse.

2014-01-03
20:46:22

Nytt år,nya tag eller gamla spår
Jaha,nytt år.Jag har jobbat en dag och varit ledig i dag.Bildmässigt inget speciellt.Jag får se vad jag har helt enkelt. Ciao.
Fototema : S som i.....
Fototema : Soffa.

Ett par tuschteckningar som jag gjort senaste tiden.

2014-01-01
02:31:37

Grått nytt hår
 
 
Gott nytt och så där. 2013 firades av med att på eftermiddagen åka till Jordbro- industriområde och ta några bilder.
Vi var tvungna att komma ur huset innan det var dags att laga oxfilé,potatisgratäng och Tiramisu,och toast med räkor till förrätt.Så vi åkte planlöst och hamnade i Jordbro.Kvällen blev mycket laga och äta mat.Efter maten var vi så mätta så vi la oss i vardagsrummet och tittade på film,Rise of the legends.Bra film. Vid tolvslaget försökte jag pussa min fru och önska gott nytt år men hon var upptagen med att fota raketer.Ja, den kärleken!Nu,bilder från två år!
Det stora Vega-kriget,men vi överlevde.